RJ45 snap-on connector voor CAT5/6, 2 stuks (Shopverpakking)

RJ45 snap-on connector voor CAT5/6, 2 stuks (Shopverpakking)
Productnr.: 11201704

€ 12,28

Inhoud: 1
RJ45 snap-on connector voor CAT5/6, 2 stuks (Shopverpakking)

Maak je eigen netwerkkabel met deze gereedschaploze RJ45 netwerkconnectoren. 

Geschikt voor aansluitingen op CAT5/5E/6/6A type netwerkkabels.

Vrijwel alle netwerkkabels hebben 8 gekleurde koperen aders. Deze worden in een bepaalde volgorde in de connector gestoken (de kleurcode staat op de binnenkant van de connector):

  • Verwijder de buitenmantel die om de 8 aders zit
  • Ontrafel de aders en knip ze recht af
  • Steek de aders op de juiste wijze in de connector

  • Klap de connector dicht

En lukt het niet direct? Geen probleem. de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken!

Aansluitingen

De snap-on connector heeft twee mogelijkheden. A en B. Gebruik voor je aansluiting mogelijkheid B:

boven: wit/groen - groen - wit/bruin - bruin

onder: wit/oranje - oranje - blauw - wit/blauw

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wij bevelen ook het volgende aan

Professionele UTP netwerkstripper CAT-5/6 (19002222) (Ziggo21060587)
Compacte stripper voor het strippen van diverse soorten afmetingen datakabels zoals UTP & STP data De insnijdiepte kan zeer nauwkeurig met het wieltje worden ingesteld. De range van kabel c.q. isolatie diameters: van 0.75 mm tot 10 mm Het nauwkeurig kunnen instellen van de insnijdiepte maakt het mogelijk het tool te gebruiken bij kabels met een onregelmatige mantel dikte. Striplengten van 4 mm. 6 mm en 8 mm zijn op de tool geprint als referentie.
€ 19,21
Internet+televisie combikabel, 20 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder.  Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos! De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling. De CAT6 kabel heeft een diameter van 5.8 mm en is geschikt voor 10/100/100/10000 Mbit verbindingen. De 8 koperen aders zijn 0.52 mm (AWG 24) dik.  
€ 28,94
Combi stripper C12/C9 coax-CAT5/6 (UST-500)(Ziggo21061782)
Gebruik deze veelzijdige 'alleskunner' voor het strippen van j e coax (bijvoorbeeld de 7 mm buitenmantel van de C12/C9 coaxkabels). ronde- en platte kabels. De stripper bestaat uit vijf gereedschappen in één.  Voor het strippen van de coaxkabel op de stripper en zorg ervoor dat je het snijblokje in de juiste positie hebt. Voor het strippen van de UTP CAT5/6 kabel. steek de UTP kabel in het tweede gat (fijn instelling met het schroefje) voor een snelle en gemakkelijke strip. De stripper is geschikt voor het snijden van netwerkkabels met buitendiameter tot 6.35 mm (0.250 inch). Deze perfecte stripper is voor linkshandige en rechtshandige montage en inclusief klittenband voor het terugvegen van de gevlochten afscherming van de coaxkabel. De coaxsnijbladen zijn geschikt voor meer dan 5.000 sneden. stript coaxkabels C12/C9stript netwerkkabels tot 6.25 mm diameterknipt netwerkkabels voor het links- en rechtshandig kabelstrippen klittenband voor het terugvegen van gevlochten afscherming  
€ 20,04