HQ F-male connector

HQ F-male connector
Productnr.: 19005897
HQ F-male connector
Heeft uw coaxkabel geen 7 mm (Kabel Keur) buitenmaat? Deze F universele connector past ook op kabels met afwijkende diameters!

Met uitstekende afscherming tegen stoorsignalen van buitenaf. A++. stopt LTE instraling.

Eenvoudige montage zonder speciaal gereedschap!

 

5 van 5 beoordelingen

4 van 5 sterren


60%

20%

0%

0%

20%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


April 15, 2022 14:39

Review

Gemakkelijk te gebruiken en te monteren ook voor een amateur goede prijs -kwaliteit verhouding

April 15, 2022 14:38

Review

Eenvoudige installatie en de signaalsterkte verbeterde merkbaar

April 15, 2022 14:38

Review

Vergissing - het betreft wel een F-stekker, alleen geen schroef-versie, maar een klem versie. Met excuses.

April 15, 2022 14:38

Review

De stekker wordt beschreven als F-universeel, maar het plaatje toont een IEC stekker. Dat levert verwarring en/of foute leveringen op.,Een schroef-F-connector hoeft ook niet ruim drie euro te kosten, maar dat is een andere discussie.,,1 ster vanwege de verwarring tussen omschrijving en plaatje.

April 15, 2022 14:38

Review

Nette stekker. Eenvoudige montage. Precies wat ik nodig had. Eenvoudige bestelling en snelle levering.

Wij bevelen ook het volgende aan

Combi stripper C12/C9 coax-CAT5/6 (UST-500)(Ziggo21061782)
Gebruik deze veelzijdige 'alleskunner' voor het strippen van j e coax (bijvoorbeeld de 7 mm buitenmantel van de C12/C9 coaxkabels). ronde- en platte kabels. De stripper bestaat uit vijf gereedschappen in één.  Voor het strippen van de coaxkabel op de stripper en zorg ervoor dat je het snijblokje in de juiste positie hebt. Voor het strippen van de UTP CAT5/6 kabel. steek de UTP kabel in het tweede gat (fijn instelling met het schroefje) voor een snelle en gemakkelijke strip. De stripper is geschikt voor het snijden van netwerkkabels met buitendiameter tot 6.35 mm (0.250 inch). Deze perfecte stripper is voor linkshandige en rechtshandige montage en inclusief klittenband voor het terugvegen van de gevlochten afscherming van de coaxkabel. De coaxsnijbladen zijn geschikt voor meer dan 5.000 sneden. stript coaxkabels C12/C9stript netwerkkabels tot 6.25 mm diameterknipt netwerkkabels voor het links- en rechtshandig kabelstrippen klittenband voor het terugvegen van gevlochten afscherming  
€ 20,04
Coaxstripper Jonard 12/7mm (CSS-5127) (Ziggo21060297)
Deze professionele coaxstripper (bij ziggo bekend onder nummer 21060279) wordt met een mesblokje geleverd (gemonteerd) om coaxkabels coax-9/12 exact op 12 mm (buitenmantel) en 7 mm (kern) te strippen. Zeer geschikt voor de montage van de Braun Telecom aansluitdozen. Slechts 1 handeling nodig Na het afknippen van de coaxkabel is er slechts 1 handeling nodig om de coaxkabel te strippen dankzij de slimme kabelstop. Ruimtebespaarder Door de vorm ligt de stripper in het verlengde van de coaxkabel zodat er weinig ruimte nodig is om de coaxkabel te strippen. Ook handig om dieper liggend coaxkabels te strippen. 
€ 29,65
Coaxstripper Jonard 10/10 mm (CSS-5110)
Deze professionele coaxstripper wordt met een mesblokje geleverd (gemonteerd) om coaxkabels coax-9/12 exact op 10mm (buitenmantel) en 10 mm (kern) te strippen. Zeer geschikt voor de montage van de PPC grondkoppeling voor de C9 coaxkabel (grondkoppelingen C3-C9, C6-C9 en C9-C9). Ook uitstekend geschikt voor de montage van de Hirschmann QFC-5 connector op de C9 coaxkabel. Slechts 1 handeling nodig Na het afknippen van de coaxkabel is er slechts 1 handeling nodig om de coaxkabel te strippen dankzij de slimme kabelstop. Ruimtebespaarder Door de vorm ligt de stripper in het verlengde van de coaxkabel zodat er weinig ruimte nodig is om de coaxkabel te strippen. Ook handig om dieper liggend coaxkabels te strippen.  
€ 29,65
Coaxstripper Jonard 6.3/7.9 mm (CSS-596)
Deze professionele coaxstripper wordt met een mesblokje geleverd (gemonteerd) om coaxkabels coax-9/12 exact op 6.3 mm (buitenmantel) en 7.9 mm (kern) te strippen. Zeer geschikt voor de montage van PPC compressie F-male connectoren. Slechts 1 handeling nodig Na het afknippen van de coaxkabel is er slechts 1 handeling nodig om de coaxkabel te strippen dankzij de slimme kabelstop. Ruimtebespaarder Door de vorm ligt de stripper in het verlengde van de coaxkabel zodat er weinig ruimte nodig is om de coaxkabel te strippen. Ook handig om dieper liggend coaxkabels te strippen.  
€ 30,46
Coaxstripper Jonard 6/10 mm (CSS-5610)
Deze professionele coaxstripper wordt met een mesblokje geleverd (gemonteerd) om coaxkabels coax-9/12 exact op 6mm (buitenmantel) en 10 mm (kern) te strippen. Zeer geschikt voor de montage van Hirschmann KOKWI-5/KOSWI-5 connectoren. Slechts 1 handeling nodig Na het afknippen van de coaxkabel is er slechts 1 handeling nodig om de coaxkabel te strippen dankzij de slimme kabelstop. Ruimtebespaarder Door de vorm ligt de stripper in het verlengde van de coaxkabel zodat er weinig ruimte nodig is om de coaxkabel te strippen. Ook handig om dieper liggend coaxkabels te strippen.  
€ 29,65
Coaxstripper Jonard 9/7 mm (CSS-5097)
Deze professionele coaxstripper wordt met een mesblokje geleverd (gemonteerd) om coaxkabels coax-9/12 exact op 9 mm (buitenmantel) en 7 mm (kern) te strippen. Zeer geschikt voor de montage van de Braun Telecom Click&Go en Technetix Click50 aansluitdozen. Slechts 1 handeling nodig Na het afknippen van de coaxkabel is er slechts 1 handeling nodig om de coaxkabel te strippen dankzij de slimme kabelstop. Ruimtebespaarder Door de vorm ligt de stripper in het verlengde van de coaxkabel zodat er weinig ruimte nodig is om de coaxkabel te strippen. Ook handig om dieper liggend coaxkabels te strippen. Toepassing Geschikt voor het aansnijden van de C9/12 (7 mm diameter) en de C18 (4.8 mm diameter) coaxkabel voor montage in de modulaire aansluitdoos.  
€ 32,92
HQ IEC-female connector
Professionele IEC+ female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld om LTE instraling te stoppen. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.  
€ 3,04
Coaxstripper C12/C9 (6.3/7.9 mm) met kabelstop (UST-1596)
Deze stripper stript de coaxkabels C12 en C9 (6.3 mm tussen de mesjes en 7.9 mm voor de binnenkern). Door de kabelstop zijn de stripmaten voor binnenkern en buitenmantel gegarandeerd. De stripper is voorzien van een handige klittenbandstrook om de buitenmantel van de coaxkabel netjes naar achteren te vegen zonder de kabelkern aan te raken.  
€ 18,20
HQ IEC-male connector
Professionele IEC+ male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld tegen LTE instraling. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.      
€ 3,04