Combi-wandcontactdoos coax + internet (Shopverpakking)

Combi-wandcontactdoos coax + internet (Shopverpakking)
Productnr.: 11201706

€ 18,51

Inhoud: 1 stuks
Combi-wandcontactdoos coax + internet (Shopverpakking)

Met deze Technetix combi-wandcontactdoos monteer je netjes je netwerkkabel en coaxkabel in 1 aansluitdoos. De combi-wandcontactdoos bestaat uit een 'Ziggo Geschikt' en een 'KPN Geschikt' gecertificeerde module voor je coax- en netwerkaansluiting. Kwaliteit verzekerd! 

De netwerkkabel en coaxkabel monteer je op resp. de internetmodule (RJ45) en coaxmodule (IEC-male). Beide modulen zijn onderdeel van je combi-wandcontactdoos dus hoef je deze niet apart mee te bestellen.

Beide kabels zijn zeer eenvoudig en zonder speciaal gereedschap te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem. de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken!

De kleur van de combi-wandcontactdoos is RLA9010

Inhoud van de doos:

  • CAT5/6A internetmodule
  • IEC-male coaxmodule
  • opbouwrand
  • metalen frame
  • afdekplaat
  • handleiding
(Deze combi-wandcontactdoos is niet geschikt op een satellietontvanger op aan te sluiten als die ontvanger ook gebruikt wordt om de downconverter te voeden).

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wij bevelen ook het volgende aan

RJ45 snap-on connector voor CAT5/6, 2 stuks (Shopverpakking)
Maak je eigen netwerkkabel met deze gereedschaploze RJ45 netwerkconnectoren.  Geschikt voor aansluitingen op CAT5/5E/6/6A type netwerkkabels. Vrijwel alle netwerkkabels hebben 8 gekleurde koperen aders. Deze worden in een bepaalde volgorde in de connector gestoken (de kleurcode staat op de binnenkant van de connector): Verwijder de buitenmantel die om de 8 aders zit Ontrafel de aders en knip ze recht af Steek de aders op de juiste wijze in de connector Klap de connector dicht En lukt het niet direct? Geen probleem. de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! Aansluitingen De snap-on connector heeft twee mogelijkheden. A en B. Gebruik voor je aansluiting mogelijkheid B: boven: wit/groen - groen - wit/bruin - bruin onder: wit/oranje - oranje - blauw - wit/blauw  
€ 12,28
UTP optimizer, de Internetverdubbelaar (UTOP)
Een extra internet nodig of een aansluiting voor uw iPTV settop box geen mogelijkheid voor een extra netwerkkabel? Met deze UTP optimizer verzendt u twee internetsignalen of een internetsignaal met een iPTV signaal. onafhankelijk van elkaar over dezelfde CAT5E of CAT6 kabel. De montage is eenvoudig en zonder speciaal gereedschap: Sluit twee LAN uitgangen van uw router. kabelmodem of switch op de beide ingangen van de UTP optimizer-1 aan. Gebruik hiervoor de meegeleverde patchkabeltjes. Verbind de uitgang van de UTP optimizer-1 met de bestaande CAT5E of CAT6 UTP kabel. Sluit aan het eind van die kabel de UTP optimizer-2 aan en Verbind de beide uitgangen met de randapparatuur. Pakketinhoud: UTP optimizers 2 Patchkabeltjes. 25 cm. 2 stuks Beide UTP optimizers dienen te worden gemonteerd. Maximaal 100 Mbps per aansluiting. De UTP Optimizers zijn ook geschikt om over een of beide verbindingen een spanning te voeren om het aangesloten apparaat van spanning via de netwerkkabel ("PoE". Power over Ethernet) te voeden!  
€ 9,95
Internet+televisie combikabel, 20 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder.  Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos! De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling. De CAT6 kabel heeft een diameter van 5.8 mm en is geschikt voor 10/100/100/10000 Mbit verbindingen. De 8 koperen aders zijn 0.52 mm (AWG 24) dik.  
€ 28,94
HQ F-male connector
Heeft uw coaxkabel geen 7 mm (Kabel Keur) buitenmaat? Deze F universele connector past ook op kabels met afwijkende diameters! Met uitstekende afscherming tegen stoorsignalen van buitenaf. A++. stopt LTE instraling. Eenvoudige montage zonder speciaal gereedschap!  
€ 3,04
HQ IEC-male connector
Professionele IEC+ male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld tegen LTE instraling. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.      
€ 3,04
Netwerkkabel CAT6, 20 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 20 Meter lang, kleur wit De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!
€ 31,24
HQ IEC-female connector
Professionele IEC+ female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld om LTE instraling te stoppen. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.  
€ 3,04

Accessoires

Internet+televisie combikabel, 100 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder. Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken!Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos!De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling.  
€ 146,72
Opbouwrand voor de modulaire aansluitdoos
Opbouwrand voor de modulaire woonkameraansluitdoos CL50-SGIM-S. Kleur: RAL-9010 Productnaam: CL50-BBEU-PW Afmetingen opbouwrand (buitenmaat)  lxb: 8.0 x 8.0 cm h: 3.0 cm 
€ 4,24
IEC-male insert module voor de modulaire wandcontactdoos
IEC-male coaxterminal voor de modulaire woonkameraansluitdoos. Eenvoudig in de aansluitdoos in te klikken. Geschikt voor 7 mm coaxkabels.    
€ 11,71
RJ45 insert module (keystone) voor de modulaire wandcontactdoos
Extra internetconnector nodig voor je modulaire aansluitdoos.
€ 9,20
Metalen frame onderdeel van de modulaire wandcontactdoos
Metalen frame voor de modulaire woonkameraansluitdoos.  
€ 1,62